Esküvők 2017-03-22T14:46:07+00:00

A különleges események különleges odafigyelést igényelnek…

 

Nincs két egyforma esküvő és pont ettől csodálatos, szeretünk párra, násznépre szabott ajánlattal készülni. Ez érinti a menüsort, a felszolgálás típusát, az események sorrendjét, de a terítést is. A személyre szabott ajánlat nálunk személyre szabott jelenlétet is jelent. Azon dolgozunk az előkészületeknél és a helyszínen is, hogy a cateringgel az ifjú párnak egyáàltalán ne legyen gondja. Hogy ne kelljen aggódni, szólhasson a nagy nap tényleg róluk. Sok-sok gyönyörű pillanat részesei voltunk már, természetesen a háttérben.

 

Különleges ajánlataink:

  • látványkonyhás vendéglátás
  • bográcsozás
  • malacsütés
  • fagyi, gyümölcs és kávé bár
  • egyedi teríték, textíliák
  • közreműködés a bútor és eszközbérlésben
 

Esküvői vendéglátásunkat bárhova odavarázsoljuk, ha még keresitek a tökéletes helyszínt, örömmel ajánlunk azt is!

“Akik esküvő előtt állnak és egy olyan csapattal szeretnének együtt dolgozni,akikre 100%-san rá szeretnék bízni magukat,akik mellett nem kell stresszelni, hogy minden jó legyen,finom,elég és megfelelő akkor csak a Katlan csapatát tudom ajánlani!!! FANTASZTIKUSAK!!”

“A terítés csodálatosan szép,elegáns,kifinomult, különleges de mégis egyszerű volt.”

“Mivel a rokonaink többsége a hagyományos esküvői menüt kedveli, a barátaink viszont inkább a modern gasztronómiát szeretik, így fontos volt, hogy a kettő egyszerre valósuljon meg. Ez sikerült, ugyanis mindenki elégedett volt.”

„A legjobb döntés volt Titeket választani, csak még csodálatosabbá varázsoltátok életünk egy legmeghatározóbb napját, ünnepét. Köszönjük ezúton is!“

Ajánlatkérés