Kiss Linda a Katlan csapat értékesítési vezetője és a partnerkapcsolatok felelőse. A mi Lindánk három éve érkezett, de olyan, mintha mindig is itt lett volna. Ő az, akinél összefutnak a szálak, aki minden kérdésre tudja a választ és a legapróbb részletek sem kerülik el a figyelmét. Most mesél nekünk a munkájáról és egy icipicit arról, mivel tölti a szabadidejét.

Korábban, 16 éven át Maléves voltam. Az első munkahelyem volt és egészen a csődig ott dolgoztam. Légiutaskísérő szerettem volna lenni, de végül maradtam a földön.:) Az első időkben vezetői asszisztens voltam, majd kommunikációs területre kerültem, A nagyobb cégeknél bevett szokás, hogy ha nincs külön ügynökség, akikkel dolgoznak, akkor van egy rendezvényszervezői pozíció házon belül. Ez a pozíció volt az enyém, a kis létszámú sajtótájékoztatóktól kezdve, a forgatásokig, járatnyitási rendezvényeken át a 3000 fős családi napig mindent szerveztem. Nagyon szerettem és most is jó felidézni, hogy mennyi érdekes emberrel hozott össze a sors és milyen sokféle rendezvényt bonyolítottunk le. Mondhatom, hogy szenvedélyemmé vált a szervezés, így mindemellett egy magánvállalkozást is építgetni kezdtem, esküvő- és rendezvényszervezéssel, dekorálással is foglalkozom. 

A kapcsolat is innen a Katlan csapattal: megrendelőjük voltam. Már az első közös rendezvényt követően világos volt, hogy a Katlan Tóni a jó cateringesek közül való. Lenyűgöző volt az a kedv és lendület, amivel Tóni minden rendezvényünket személyesen is felügyelte. Kevesen érzik, hogy a catering jóval több, mint ételt előállítani és kínálni.  A jó catering elsősorban finom, de ez mindenkinek evidens. Ezen kívül személyre szabott, látványos, szemet gyönyörködtető. A vendéglátás figyelmes, de nem tolakodó, hiányérzet ne maradjon a vendégben a végén.  Kiszolgálni a vevődet úgy, ahogy ő szeretné olyan körülmények között, ami rendelkezésére áll. Segíteni neki megtalálni azt a helyszínt, stílust, tartalmat, ami számára a legtökéletesebb. Tenni mindezt úgy, hogy munkáddal azt mutasd, ez számodra is élvezetes. Dolgozni akkor, mikor mások általában szórakoznak, vagy pihennek, de ha netán ők is épp dolgoznak, akkor is az evés a legjobb része legyen a napjuknak.

Na hát ezt tudva és azért, mert mindig is arra vágytam, hogy közöm legyen a valódi vendéglátáshoz, mikor épp válaszút elé kerültem, megkerestem Tónit. Így indult az én Katlanos történetem.

Hogy mit csinálok a csapatban? Amit szeretek. Szervezkedek, próbálom a tapasztalataimmal, ismereteimmel jobbá tenni mások rendezvényét és ami a legfontosabb, “vendégül látok”. Értékesítési és rendezvényszervezési feladataim vannak. Az ajánlatkéréstől a rendezvény kezdetéig én tartom a kapcsolatot a megrendelőinkkel, igyekszem elérni, hogy minden igényükre kellő gondot fordítsunk. Mivel ügyfél oldalról érkeztem, pontosan tudom, hogy mik az elvárások, több szempontból tudom megvizsgálni a rendezvényeket, catering ajánlatokat. A kis családi buliktól a céges rendezvényeken és családi napokon át a nagy fesztiváljelenlétig minden van nálunk, nagyon élvezem, hisz a sok éves tapasztalat ellenére is ez az a munka, ami kiszámíthatatlan, érdekes és szép. 

Csodálatos érzés, amikor látom, ahogy egy-egy rendezvény él, pezseg. Legutóbb a Kossuth Díj átadó ünnepségen kapott el nagyon erősen ez az érzés. A szervezésben természetesen benne voltam, de ott a helyszínen már csak figyeltem a kollégák munkáját. Fantasztikus volt tapasztalni egy ilyen nagyméretű rendezvény minden pillanatát, látni a gépezet működését, érezni a végig jelenlévő feszültséget és a végén együtt értékelni az eredményeket, örülni a sikernek, tanulni a hibákból

Az esküvőszervezést különösen szeretem. A mi esküvőnk úgy érzem tökéletes volt, tudom milyen nagy élmény és olyan jó látni a boldog arcokat. Az előkészületek a legizgalmasabbak, az, hogy rengetegféle párral találkozom, akik olykor bizonytalanok, olykor nagyon is magabiztosak. Mégis mindannyiuknak kell az az összeszedettség, az a sok-sok információ, ami egy esküvői napot jól előkészítetté és végül nagyon is emlékezetessé tehet majd.

Kikapcsolódni és feltöltődni a családdal és Bugival, a kutyánkkal töltött idő alatt szoktam. Éljük a félig vidékiek életét, ha tehetem piacra járok, bringázunk, szépítgetjük a környezetünket. Van egy nagy kertünk, amit nagyon szeretünk, jó időben gyakran onnan is dolgozom. :)