A különleges események különleges odafigyelést igényelnek…

 

Nincs két egyforma esküvő és pont ettől csodálatos, szeretünk párra, násznépre szabott ajánlattal készülni. Ez érinti a menüsort, a felszolgálás típusát, az események sorrendjét, de a terítést is. A személyre szabott ajánlat nálunk személyre szabott jelenlétet is jelent. Azon dolgozunk az előkészületeknél és a helyszínen is, hogy a cateringgel az ifjú párnak egyáàltalán ne legyen gondja. Hogy ne kelljen aggódni, szólhasson a nagy nap tényleg róluk. Sok-sok gyönyörű pillanat részesei voltunk már, természetesen a háttérben.

 

Különleges ajánlataink:

  • látványkonyhás vendéglátás
  • bográcsozás
  • malacsütés
  • fagyi, gyümölcs és kávé bár
  • egyedi teríték, textíliák
  • közreműködés a bútor és eszközbérlésben
 

Esküvői vendéglátásunkat bárhova odavarázsoljuk, ha még keresitek a tökéletes helyszínt, örömmel ajánlunk azt is!

“Akik esküvő előtt állnak és egy olyan csapattal szeretnének együtt dolgozni,akikre 100%-san rá szeretnék bízni magukat,akik mellett nem kell stresszelni, hogy minden jó legyen,finom,elég és megfelelő akkor csak a Katlan csapatát tudom ajánlani!!! FANTASZTIKUSAK!!”

“A terítés csodálatosan szép,elegáns,kifinomult, különleges de mégis egyszerű volt.”

“Mivel a rokonaink többsége a hagyományos esküvői menüt kedveli, a barátaink viszont inkább a modern gasztronómiát szeretik, így fontos volt, hogy a kettő egyszerre valósuljon meg. Ez sikerült, ugyanis mindenki elégedett volt.”

„A legjobb döntés volt Titeket választani, csak még csodálatosabbá varázsoltátok életünk egy legmeghatározóbb napját, ünnepét. Köszönjük ezúton is!“

 

Esküvői Bemutatkozó 2020

Ajánlatkérés