A Katlan Tóni név nem csak egy embert, hanem egy csapatot takar. Ez a csapat közel 20 éve azon dolgozik, hogy elégedett mosolyt csaljon vendégei, megrendelői arcára.

Akár szabadtéri rendezvényekről, catering szolgáltatásról, esküvőről, gourmet fesztiválról vagy magánbuliról van szó, magas mércéket állító, megbízható partnerként ismernek minket, visszatérő vendégkörünk a legértékesebb garancia a munkánkra.

A tradicionális magyar konyhát a minőség, a frissesség, megbízhatóság és a kreativitás mentén ötvözzük a mai elvárásokkal, a menüajánlatainkat a rendezvényekhez igazítjuk.

Mindig friss alapanyagokkal dolgozunk, amiket a szezonalitás figyelembe vételével szerzünk be. A hazai termelőkkel folytatott jó viszony a fenntartható fejlődést is segíti.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a díszlet, a terítés, a kiegészítők is tökéletesen illeszkedjenek egy-egy rendezvényhez, a vendégeket pedig kedves, figyelmes, profi és tapasztalt személyzet szolgálja ki.

KÉPES BEMUTATKOZÓNK

Hírlevél

Kapcsolat

2112 Veresegyház, Csokonai u. 5/C

Mobile: +36 20 315 2222

Legutóbbi bejegyzések

Novotny Antal
Novotny Antaltulajdonos, cégvezető
novotny.antal@katlantoni.hu
Hodászi Kata
Hodászi Kataügyvezető
hodaszi.kata@katlantoni.hu
Varga László
Varga Lászlócatering vezető
varga.laszlo@katlantoni.hu
Karámos Gábor
Karámos Gáborkitelepülés vezető
szabadter@katlantoni.hu
Décsi Botond
Décsi Botondséf, konyhafőnök
decsi.botond@katlantoni.hu
Kiss Linda
Kiss Lindaértékesítés, partnerkapcsolat
kiss.linda@katlantoni.hu
+36 20 922 5006

RÓLUNK ÍRTÁK

  • A magyar konyha nyomában

A magyar konyha nyomában

Több mint tizenöt éve a hazai ízvilágot mutatjuk be a klasszikus catering megszokott keretein belül. A Katlan Cateringről, a kezdetekről, céljainkról olvashatnak a hvg.hu-n!